MIN SIDA

0225 - 100 12

MIN SIDA

Idag vill många publicera dödsannonsen både i tidningen och på webben. Ett minnesrum på webben kompletterar dödsannonsen i tidningen och hjälper till att hålla fina minnen levande. Du som beställare av annonsen kan även bli ägare till minnesrummet. Det är varken krångligt eller tar lång tid.

 

SAMLAR ALLT VIKTIGT DU BEHÖVER

 

Ett minnesrum skapas automatiskt och allt du behöver göra är att använda nyckeln som du hittar i din dokumentation eller på annonskorrekturet som du får från oss. Som ägare till ett minnesrum har du behörighet att lägga upp bilder och skriva text samt tillgång till Min sida. Via Min sida kan du se aktuell information gällande begravningen såsom anmälda till minnesstunden eller beställda blommor. Allt samlat på ett ställe.

 

KOM IGÅNG

 

Allt är redan förberett och för att komma igång klickar du på länken nedan och anger din mailadress som användarnamn samt nyckeln/ koden du har fått av oss.

© Copyright - Hedemora Begravningstjänst 2020hedemora Begravningstjänst, begravningsbyrå hedemora, hedemora begravningsbyrå, bouppteckning hedemora, begravning hedemora, svenska kyrkan hedemora, borgerlig begravning hedemora,