LIVESÄNDNING AV BEGRAVNING

0225 - 100 12

Direktsändning av en begravning

Att få ta avsked är viktigt i ett sorgearbete. Samtidigt avråds vi från att träffas i större folksamlingar och att sitta för nära varandra. Vid tillfällen när man inte kan eller får samlas är en direktsändning ett fint alternativ.

En begravning där alla kan vara med

Vi vill på alla sätt underlätta i en tid då många känner oro och behovet av gemenskap kanske är ännu större än vanligt. Att delta hemifrån kan kännas ovant, men samtidigt finns något fint i att veta att man är många som gör det tillsammans, bara på lite olika håll. På det här sättet kan alla delta, även vänner och släktingar som rent geografiskt befinner sig långt borta eller av olika skäl bör undvika fysiska sammankomster.

Förutsättningar för direktsändning är ett tillstånd för inspelning från respektive stift/lokal/officiant samt att platsen för ceremonin har god mobilmottagning på plats så att det finns internet.

Varje begravning är unik och det är den som beställer begravningen som bestämmer om en direktsändning kan vara en bra lösning. Det här är ett nytt sätt att samlas och vi förstår att många kan ha frågor och funderingar. Vår begravningsbyrå håller öppet och våra rådgivare finns även tillgängliga via telefon eller videomöte.

Så fungerar en direktsändning

Begravningsbyrån använder telefonen för att spela in och sända begravningen. Den som önskar följa begravningen på distans får en länk som kan följa inspelningen. Har du frågor kring ceremonin eller annat som rör begravningen är du varmt välkommen att fråga vår representant på plats.

© Copyright - Hedemora Begravningstjänst 2020hedemora Begravningstjänst, begravningsbyrå hedemora, hedemora begravningsbyrå, bouppteckning hedemora, begravning hedemora, svenska kyrkan hedemora, borgerlig begravning hedemora,